Concept

Sculptoplastia este o metoda complexa de detensionare la nivel Emotional, Energetic si Estetic, cu scopul de a facilita deblocarea psihica si remodelare corporala.

Sculptoplastia este o terapie conceputa si brevetata de Iulia Avram.

Nivelul Emotional

consta în identificarea si deblocarea principalelor blocaje psihice pe care un model le poate avea. Procedura consta in realizarea unei autoanalize personale, facute in fata oglinzii, printr-o introspectie bazata pe intrebarile terapeutului, cu scopul de a constientiza si a elimina blocajele emotionale.

Nivelul Energetic

consta in armonizarea structurilor subtile ale aurei umane. Procedura presupune echilibrarea si revitalizarea structurilor energetice, prin transferul natural sau directionat de energie dintre terapeut si model.

Nivelul Estetic

consta intr-un procedeu unic de indepartare a tesuturilor adipoase si de corectare a ovalului fetei fara interventie chirurgicala, care nu lasa cicatrice si nu necesita o perioada de convalescenta. Procedura presupune manevre de masaj si presupunctura ale mușchilor cervicali, faciali si a zonei decolteului, cu scopul de remodelare si tonifiere a zonei.